Veckans Hunk v. 47

Blir ingen "Veckans Hunk" denna vecka då det endast är två gulliga människor som har röstat, och dom röstade på olika hunkar.
Dom två som fått röster är Tobias Viklund och Petter Granberg. Två ruskigt snygga killar.
Tycker det är super tråkigt att ni inte röstar, ni är endå en del läsare där ute.


Veckans Hunk v. 47

Dags för er att utse vecka47s "Veckans Hunk". Jag hoppas på MÅNGA RÖSTER denna vecka, fler än tidigare åtminstonde. Besökar antalet har ökat, så kom igen!
För stt rösta gör ni som vanligt, skicka iväg en kommentar med numret på hunken! Röstningen pågår fram till ca. 21.00!

Här är de nominerade:
1. Ludvig Rensfeldt, SARNIA STING
2. Tobias Viklund, AIK
3. Calle Järnkrok, BRYNÄS IF
4. Rickard Wallin, FÄRJESTADS BK
5. Christoffer Persson, SUNDSVALL HOCKEY
6. Petter Granberg, SKELLEFTEÅ AIK

Dagens Hunk

Petter Granberg!
Back, född 1992, i elitserielaget Skellefteå AIK. Är från Gällivare, med Malmbergets AIF som moderklubb. Han har tillhör Skellefteå sen säsongen 2007/2008 där han har spelat J18 och J20 hockey. Säsongen 2009/2010 gjorde han sin första match med a-laget i elitserien. Förra året var det lite delat mellan J20 och a-laget och han var dessutom utlånad 1match till division1-laget Piteå. Iår han har tillbringat de mesta matcherna med a-laget i elitserien men även gjort 3matcher med J20 och varit utlånad till allsvenska Sundsvall i 3matcher. Han har även spelat med U18, U19 och U20 landslagen! Ett backnamn för framtiden?

Mycketmycket snygg iallafall!!!!!!

Dagens Hunk

Christoffer Persson!
Forward, född 1991, i allsvenska Sundsvall Hockey. Kommer från gävle-laget Skutskärs IK, gick sedan till Brynäs där han spelade J18 och J20 hockey från säsongen 2007/2008 - 2010/2011, och inför denna säsong gick han till Sundsvalls a-lag!

M-M-MMMMMMM!!!!!! (tack för tipset)

Favorit i repris

Vi kör en favorit i repris i Brynäs IFs Sebastian Wännström! Numer tillhör han NHL-laget St. Louis Blues men är utlånad till Brynäs åtminstonde den här säsongen för vidare utveckling. Han har iår utvecklats mycket och har gjort några kassar, och även visat prov på en enorm straff-skicklighet!
Sebastian är en kille som jag håller ögonen på, tror stenhårt på honom att han kommer tillhöra toppen om några år!

Och han är heeeeelt sinnessjukt snygg!!!!!!
Klicka HÄR för att komma till hans inlägg.

Dagens Hunk

Rickard Wallin!
Forward och kapten, född 1980, i elitserielaget Färjestads BK. Han kommer från Västerås IK där han spelat en del juniorhockey. Men redan säsongen 1997/1998 gick han till Färjestads juniorlag där han spelade två säsonger plus några matcher i a-laget. Sedan spelade han en säsong i allsvenska Troja-Ljungby för att sedan gå tillbaka till Färjestad a-lag i två säsonger. 2002/2003 gick han till NHL-laget Minnesota Wild för två säsonger där han inte fick spela många matcher utan det blev spel i AHL-laget Houston Aeros, där han även stannade en säsong till för att sedan gå till det schweiziska laget Lugano en säsong, sedan hem för två säsonger med Färjestad, sedan tillbaka till NHL till Toronto Maple Leafs för att sedan återvända hem till Sverige och Färjestad i elitserien där han då nu har spelat den här och förra säsongen. Han har även spelat i U18 och U20 landslagen och har sen säsongen 2001/2002 varit en ordinarie spelare i det stora landslaget!

Han är helt klart våran äldsta hunk hittills, men han är ju så snygg!!!! (tack för tipset)

svar på kommentar:

Anonym om Dagens Hunk:

simon bertilsson är också en gobit, spelar även han i BIF

 

SVAR: Hej! Håller med dig där, men Simon har faktiskt redan varit, för ungefär 3veckor sen.

Klicka HÄR för att komma till hans inlägg.


Dagens Hunk

Calle Järnkrok!
Forward, född 1991, i elitserielaget Brynäs IF. Kommer från Gävle GIK men gick till Brynäs  2007/2008 och började sedan på deras hockeygymnasie och har alltså spelat sina juniorår där. Redan för två säsonger sen fick han chansen i Brynäs a-lag och hann med 33matcher och på dessa göra 10poäng (4+6)!!! Han har även spelat Han har även spelat flitigt i U18, U19 och U20 landlagen, och för bara någon vecka sedan gjorde han debut i det stora landslaget i Karjala Cup där det blev 2p (1+1)!!! Förra säsongen blev det 27poäng (11+16) på 49matcher, och hitills oår på 23matcher har han hunnit med 16poäng (6+10). Calle är en oerhört duktig hockeyspelare och tillhör absolut en av mina favoriter! Jag håller denna kille högt och tror att han kommer bli riktigt bra och kommer tillhöra toppen!

Vansinnigt snygg!!!!!! (tack för tipset!)

svar på kommentar:

Moa om Dagens Hunk:

helt klart nya favoritbloggen. Kan inte killar som spelar juniorhockey bli nominerad?

 

SVAR: Hej Moa, åh va roligt att du tycker det! Jo absolut kan dom det, du får mer än gärna lämna in förslag, ska även kika lite själv på vad det finns för snygga juniorer!


Dagens Hunk

Tobias Viklund!
Back, född 1986, i elitserielaget AIK. Han kommer från Kramfors-Alliansen men flyttade till Örnsköldsvik och MoDo Hockey där han gick hockeygymnasie där han redan säsongen 2004/2005 fick spela med a-laget. Inför säsongen 2007/2008 gick han till elitserielaget Skellefteå AIK där han stannade i två säsonger innan han flyttade vidare till Frölunda, även där stannade han två säsonger. Och inför denna säsong gick han då till AIK. Han har även spelat med U16, U17, U18, U19, U20 och "riktiga" landslaget!! Han är ingen poängkung, men han är en defensiv och säker back!

Riktigtriktigt snygg!!!!!!!! (STORT tack för tipset!!!)

Dagens Hunk

Ludvig Rensfeldt!
Forward, född 1992, i OHL-laget Sarnia Sting. Har Brynäs IF som moderklubb och har spelat all sin juniorhockey där, genom hockeygymnasie. Förra året gjorde han 16matcher med a-laget i elitserien och blev även utlånad till allsvenska Bofors. I Brynäs J20 har han öst in poäng, 2009/2010 gjorde han 50poäng (21+29) på 39matcher, förra säsongen (2010/2011) gjorde han 36poäng (17+19) på 29matcher. Inför denna säsongen gick han till Sarnia Sting och har iår gjort 20poäng (9+11) på 23matcher. Ludvig är verkligen en kille att hålla ögonen på, jag tror att han kommer tillhöra Sveriges topp5 när han är runt 24-25 och många år framöver!
Han har även spelat med U16, U17, U18, U19 och U20 landslagen, även där gör han en del poäng!

Så oerhört snygg, han tillhör en av mina favoriter!!!

Veckans Hunk v. 46

Återigen blev en spelare som tillhör AIK "Veckans Hunk", denna vecka i form av Almtuna-utlånade Henrik Nilsson!
Väldigt gullig kille måste jag säga!!
Bättre röstat än förra veckan, men med tanke på besökarantalet så KAN NI BÄTTRE!!!!

Veckans Hunk v. 46

Då var det återigen dags för er att utse Veckans Hunk!
Som vanligt röstar ni genom att skicka iväg en kommentar med numret på spelaren. Röstningen pågår fram till ca.21.00 ikväll!

1. Jared Spurgeon, MINNESOTA WILD
2. Pontus Åberg, DJURGÅRDENS IF
3. Markus Ljungh, VÄSTERÅS
4. Henrik Nilsson, AIK/ALMTUNA
5. Dick Axelsson, MODO HOCKEY
6. Björn Svensson, MODO HOCKEY

Dagens Hunk

Björn Svensson!
Forward, född 1986, i elitserielaget MoDo Hockey. Han har Ljungby som moderklubb, spelade U16, J18 och J20 hockey i Malmö Redhawks, sedan spelade han två säsonger i WHL-laget Saskaton Blades och en säsong i Moose Jaw Warriors i WHL. Sedan återvände han till Sverige och elitserien för spel i Timrå IK. Denna säsong spelade han European Trophy med det tyska laget Eisbären Berlin, till seriespelet gick han till det schweiziska laget Sierre, men efter 10matcher valde han att återvända hem till Sverige och elitserien för spel i MoDo. Han har även spelat i U16, U18 och U20 landslagen!

SÅ HIMLA SNYGG!!!!!!!!

Dagens Hunk

Dick Axelsson!
Forward, född 1987, i elitserielaget MoDo Hockey. Han kommer från Huddinge IK där han spelade J16 och J18 hockey, samt i deras a-lag i först division1, för att sedan vara med att gå upp med laget till allsvenskan. Sedan gick han till Djurgården i två säsonger innan han gick vidare till Färjestad en säsong för att sedan prova på spel i NHL men blev nerflyttad till AHL-laget Grand Rapids Griffin. Han återvände till Färjestad och elitserien i två säsonger och gick sedan till MoDo inför denna säsong. Dessutom har han spelat i U20 och "stora" landslaget!

Väldigt snygg kille!!!!!!!

Dagens Hunk

Henrik Nilsson!
Back, född 1991, som tillhör elitserielaget AIK men är utlånad till allsvenska Almtuna där han för tillfället spelar. Han har spelat sin juniorhockey i AIKs J18 och J20 och har även gjort några matcher med a-laget i elitserien. Men har varit utlånad till Almtuna några matcher redan förra säsongen och några matcher iår, då han även spelar med AIK J20.

Oerhört sööt kille!!!!!!!! (tack för tipset!)

Dagens Hunk

Markus Ljungh!
Forward, född 1991, i allsvenska Västerås. Han är en egen Västerås-produkt och har alltså spelat juniorhockey i deras J18 och J20-lag. Men för redan två säsonger sedan så gjorde han sin debut med a-laget och nu tillhör han alltså just a-laget!
MMMMMMM, så snygg!!!!!!!

svar på kommentar:

Kristin om Dagens Hunk:

Sååå snygg!! Du måste ju ha Niklas Svedberg som dagens hunk!! Galet snygg kille! :-)


SVAR: Hej Kristin! Om det är Brynäs-målvakten Niklas Svedberg du menar så har han varit:) Klicka HÄR för att komma till hans inlägg.
håller helt med dig, ruskigt snygg kille!!!!!

Dagens Hunk

Pontus Åberg!
Forward, född 1993, i elitserielaget Djurgårdens IF. Han har FOC Farsta som moderklubb, men har spelat all juniorhockey i Djurgårdens J16, J18 och J20 lag. Gjorde förra säsongen en match i a-laget i elitserien och från och med iår tillhör han a-laget, som han på försäsongen spelade European Trophy med. Har hittills iår gjort 10p (5mål+5assist) på 20matcher!! Han har även spelat i U16, U17 och U18 landslagen, och kommer troligtvis åka iväg med U20 senare iår.
HEEEEELT GALET SNYGGG!!!!!!!!!!!!!!

Dagens Hunk

Jared Spurgeon!
Back, född 1989, i NHL-laget Minnesota Wild . Tidigare har han spelat i AMBHL-laget Knights Of Columbus Squires Btm, AMHL Knights Of Columbus Mgt AAA, WHL-laget Spokane Chiefs, AHL-laget Houston Aeros och nu då i NHL-laget Minnesota Wild.

Väldigtväldigtväldigt snygg!!!!!!!!!

Veckans Hunk v. 45

Denna vecka (v45) blev det Boston Bruins Tyler Seguin som blev "Veckans Hunk"! Riktigt snygg grabb!!!!!!
Väldigt dåligt röstat denna vecka, bättring!

Veckans Hunk v. 45

Nu är det dags att utse vecka45's "Veckans Hunk". Denna vecka har vi kört på endast utländska spelare då jag fått det som önskemål, ska absolut fortsätta med det men köra mer mixat med både svenska och utländska!

Röstningen går till som vanligt, för att rösta så skickar ni en kommentar där ni skriver numret på spelaren. Röstningen pågår fram till ca kl21.00!

Här kommer dom nominerade:
1. Adam Henrique, NEW JERSEY DEVILS
2. Evander Kane, WINNIPEG JETS
3. Tyler Seguin, BOSTON BRUINS
4. Carey Price, MONTRÉAL CANADIENS
5. Tyler Bozak, TORONTO MAPLE LEAFS
6. Taylor Pyatt, PHOENIX COYOTES

Dagens Hunk

Taylor Pyatt!
Forward, född 1981, som spelar i NHL-laget Phoenix Coyotes. Har tidigare spelat i Midget-laget Thunder Bay Kings Midget AAA, OHL-laget Sudbury Wolves, AHL-laget Rochester Americans och NHL-lagen New York Islanders, Buffalo Sabres, Vancouver Canucks och nu Phoenix Coyotes. Säsongen 2004/2005 var det en såkallad lockout säsong (ungefär som strejk) i NHL och då spelade han i svenska laget Hammarby, som då spelade i Allsvenskan.

Lite äldre hunk idag, men ååååhh sååååååå snyggg!!!!!!!

Dagens Hunk

Tyler Bozak!
Forward, född 1986, som spelar i NHL-laget Toronto Maple Leafs. Kommer från SMHL-laget Regina Pat Canadians, gick sedan till BCHL-laget Victoria Salsa och även Victoria Grizzlies, sedan vidare till NCAA-laget Univ. of Denver. Sedan gick han till NHL-laget Toronto Maple Leafs säsongen 2009/2010 då det även blev några matcher för AHL-laget Toronto Marlies. Sedan dess har han bara spelat i NHL.

RIKTIG HUNK!!!!!!;);)

Dagens Hunk

Carey Price!
Målvakt, född 1987, i NHL-laget Montréal Canadiens. Har tidigare spelat i BCHL-laget Quesnel Millionaires, WHL-laget Try-City Americas, AHL-laget Hamilton Bulldogs och nu, sedan säsongen 2007/2008 i Montréal i NHL. Han har även spelat i U17, U18 och U20 landslagen för Kanada.
DÖÖÖÖÖR LITE, såååååå snyggg!!!!!!!!!!!;)

hmm?

Blev så c*fel på texten i förra inlägget... Får det verkligen inte att funka. Men om ni drar över allt som att ni vill markera så kommer ni se texten:) Hoppas ni förstår hur jag menar.

Dagens Hunk

Tyler Seguin!
Forward, född 1992, som spelar i NHL-laget Boston Bruins. Han spelade tidigare i Toronto Nationals Mdgt AAA i en såkallad "amateur minor hockeyleuge", GTHL. 2008/2009 gick han till OHL-laget (juniorliga) Plymouth Whalers där han spelade två säsonger. Och inför säsongen 2010/2011 gick han till Boston Bruins i världens bästa hockeyliga, där han fortfarande är kvar och spelar. Hittills på 13matcher iår har han gjort 8mål och 7assist (15poäng)!!!!! Riktigtriktigt bra! Blivande stjärna? Han har även spelat i Kanadas U17 landslag.


AAAAAAAAAHHHH, sååååå snygg!!!!!!!!!!

Dagens Hunk

Evander Kane!
Forward, född 1991, som spelar i NHL-laget Winnipeg Jets. Tidigare spelade han i WHL (kanadensisk juniorliga) i laget Vancouver Giants i tre säsonger innan han gick till NHL-laget Atlanta Thrashers och spelade där i två säsonger tills han inför denna säsong (2011/2012) gick till NHL-laget Winnipeg Jets. Han har även spelat i Kanadas U17 och U20 landslag, och har hittills dessutom gjort 14matcher för deras "riktiga" landslag. Grym kille!!!

Sååååå himla sööööööt!!!!!!!!!

Dagens Hunk

Adam Henrique!
Forward, född 1990, som spelar i  NHL-laget New Jersey Devils. Han kommer från OHL-laget (juniorliga) Windsor Spitfires, och gick säsongen 2010/2011 till AHL-laget Albany Devils (NJ Devils farmarlag) och spelade säsongen där och gjorde även en match i New Jersey Devils. Iår spelar han huvudsakligen i New Jersey Devils men har även gjort några matcher med Albany Devils. Han spelade J-VM för Kanada säsongen 2009/2010.

JISSES SÅ SNYGG!!!!!!!!!!!!!

Favorit i repris

Erik Karlsson måste verkligen visas igen, så oerhört snygg killle!!!!!!!!
Han är fortfarande kvar i Ottawa i NHL och har iår gjort 13poäng på 13matcher, riktigt grymt!

Här är länken till hans inlägg:
http://hockeyhunkar.blogg.se/2010/october/dagens-hunk.html#comment


..

Denna vecka blir det inga "Dagens Hunk", och alltså inte heller "Veckans Hunk", det är lov och jag har så mycket annat att göra.
Jag kommer istället att fixa några "Favorit i repris" några dagar.

Nästa vecka kör vi som vanligt igen!!!

RSS 2.0