Läget..

Jag kommer att åka bort några dagar from. imorgon. Jag får se hur det blir med bloggningen, men jag hoppas att jag kommer ha tillgång att blogga för er:D Om inte annat så hörs vi på lördag kväll eller på söndag!:)

Dagens Hunk

 
William Wallén!
Ung forward, 1991, som spelar i Elitserielaget Frölunda! Kommer från Stocksund, sen via Djurgårdens ungdoms led. Han har spelat i U16, U17, U18 och U19 landslaget. Han har även varit och spelat i OHL (relativt LÅG liga på andra sidan atlanten) och spelade då i Mississauga St. Michael's Majors.
Ung spelare med talang och kapacitet att bli mycket bra!

MYCKETMYCKET SNYGG!!!!;););)

Dagens Hunk

 
Oscar Klefbom!
Back, född 1993, som spelar Färjestad J18! Han spelar även med a-laget i Elitserien en del. Han har spelat TV-pucken, i U16 U17 & U18 landslaget! Har även varit utlånad till division1 laget Skåre BK några matcher.
En mycket ung, lovande back som verkligen har framtiden framför sig! Kommer kunna gå långt!

Ung, men snygg;)

Dagens Hunk

 
Tim Sandberg!
Målvakt som är född 1990. Han tillhör Elitserielaget Djurgården och har hoppat in och spelat några perioder, men iår har han mest varit utlånad till Sundsvall Hockey och spelat där! Men återkallas till Djurgården när han behövs där, iochmed skador på andra målvakter. Han kommer via Djurgårdens ungdomsled, har spelat TV-pucken och i U16 & U18 landslaget. Har kapacitet och förutsättningar att bli en mycket bra målvakt!

Behöver inte säga så mycket, GALET SNYGG!!!!!

God Jul!

Säger God Jul idag bara!:)
Det här är en helg med nära och kära, men jag ska försöka hinna in med update imorgon!

Ha en bra jul, så hörs vi!

Dagens Hunk

 
Sebastian Idoff!
Målvakt i Allsvenska laget Troja-Ljungby, född 1990. Han kommer från Malmö och har via deras ungdomsled gått vidare till Frölundas ungdomsled och även gjort några matcher i deras a-lag i Elitserien! Han har spelat i U16, U17, U18, U19 och U20 landslaget. En ung målvakt med talang och kapacitet att bli riktigt bra!

RUSKIG SNYGG!;) 

Tackar för tipset av en läsare!:D 
Fortsätt med tips!!!!!:) 

Dagens Hunk

 
Jonathan Ericsson!
Biffig back, 195cm och 100kg (!!!!!!!!!!!!!!!!), som spelar i NHL laget Detroit Red Wings. Har spelat i farmarligan, AHL, i Grand Rapids Griffins. Kommer från laget HC Vita Hästen, sedan via Södertälje, Huddinge och Almtuna.
Spelade i Tre Kronor, VM, förra året.

OMG, BIIIIIIIFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!! OCH SJUUUUUKT SNYGG;););););)

Dagens Hunk

 
André Petersson!
Forward som är född 1990, spelar i Elitserielaget HV71. Han är mycket tekniskt skicklig, och producerar en hel del poäng. Han kommer ursprungligen från Tingsryd, men är sedan fostrad i HV71s ungdomslag. Han har spelat i U16, U17, U18 och U20s Småkronor.
Han har absolut kapacitet att bli en stor spelare!

Han är riktigtriktigt sjuuuuuuuuuuukt snygg!!!!!!!!

Andankad Stjärna

Ove Molin!

Ove Molin avslutade sin aktiva hockeykarriär efter förra säsongen. Han fick avsluta med flaggan i topp då hans säsong förra året vad otroligt bra! Han tillbringade större delen av sin hockeykarriär i Brynäs IF, närmare bestämt 18säsonger!!! Han är den spelare i Elitserien som har spelat längst i ett och samma lag. Han är född 27maj 1971.
Tidigare i sin karriär spelade han i den såkallade "Smurfkedjan" tillsammans med Peter Larsson och Ander Gozzi. Tillsammans var dom väldigt framgånsrika. Ove har två SM-guld med Brynäs (1993 och 1999). Med sin 885matcher i Brynäströjan har han spelat flest matcher inom Brynäs. 

Ove har dock inte lämnat hockeyn helt då han är med och leder "Morgondagens Brynäsare" i förningen, och är aktiv iom ungdomslagen, att hjälpa till att få fram och fortsätta utveckla Brynäs ungdomssatsning (som redan är en av Sveriges bästa).
Han har även skrivit en bok: "Hockey blev mitt liv".

Ove har även en son, Emil Molin, som kanske är påväg att gå i sin fars fotspår? Han är iallafall framgångsrik i Brynäs ungdomslag! 

MERITER: 

 • VM-brons 1999
 • SM-guld 1993, 1999
 • SM-silver 1995
 • Vinnare av mål- och poängligan i SM-slutspelet 1999

   
   
  Ove avtackas för sin trogna tjänst i Brynäs IF i sin sista match i hemmaarenan
   
   
   
   
  Oves bok!

Dagens Hunk

 
Jens Westin!
Back i MoDo, född 1989. Kommer från Kramfors, men har genom MoDos ungdomsled jobbat sig upp till a-laget. Var på lån till Sundsvall under ett gäng matcher förra året. 

DÅLIGT SNYGG!??!??!?!?!?!?;)

Dagens Hunk

 
Oliver Ekman-Larsson!
Ung supertalang född 1991! Fick sitt genombrott i Leksand förra säsongen. Spelar iår för NHL laget Phoenix Coyotes, men även i farmarligans, AHL, San Antonio Rampage.
I Småkronorna är han en viktig kille på backplatsen. Har spelat i U16, U17, U18 och U20 landslaget.
Verkligen en kille att hålla koll på i framtiden!

OCH så är han enormt snygg!;)

Dagens Hunk

 
Mikael Backlund!
Forward född 1989. Spelar i NHL-laget Calgary Flames sen säsongen 08/09, har även varit ner i farmarligan, AHL-ligan, i Kelowna Rockets och Abbotsford Heat och spelat. Har spelat en hel del i Små Kronorna, både J16, J18 och J20. Kommer via Västerås juniorlag +17matcher i Västerås a-lag i Allsvenskan, för att sedan åka direkt till NHL. Mycket talangfull forward. Kommer gå långt!!

Riktigtriktigt snygg!!!!!!

Dagens Hunk

 
Luca Sbisa!
Ung back, född 1990, som spelar i NHL laget Anaheim Ducks. Men även i farmarliga, AHL, laget Syracuse Crunch.

MMMMMM, snygggg

Dagens Hunk

 
Eric Wellwood!
Forward som tillhör i NHL-laget Philadelphia Flyers, född 1990. Spelar även i farmarligan AHL med Adirondack Phantoms.

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

RSS 2.0