Har varit sjuk

Jag har varit sjuk och därav ingen bloggning.. Jag är lessen för det, men är nu frisk igen! Återkommer imorgon som vanligt!

Dagens Hunk

 
Robin Sterner!
Forward i Färjestad, född 1990. Kommer genom Färjestads ungdomsled och Skåre BK i division1 och har även spelat med Små Kronorna.

RAUWR!

Dagens Hunk

 
David Ullström!
Anfallare född 1989. Kommer genom HV71s ungdomsled, där han gjort det mycket bra!, och har  sedan jobbat sig upp till deras a-lag där han heller inte gjort bort sig. Var utlånad till Borås en sväng för två säsonger sen. Iår spelar han för AHL laget Bridgeport Sound Tigers-

M-M-MMMMMMMMM;) likeylikey

Information om..

Fredrik Modin!

Fredrik är född 1974 i Sundsvall, han har då Njuruna SK som moderklubb. Just nu spelar han i NHL laget Atlanta Trashers. 2004 vann han Stanley Cup med Tampa Bay. VM-guld 1998 och OS-guld 2006 gör att han är den 18de medlemmen i trippelklubben, alltså att han vunnit Stanley Cup, VM och OS. 

Efter sina säsonger på pojknivå i Njurunda tog han klivet att fortsätta satsningen i Timrås juniorlag. Redan säsongen 1991 gjorde han a-lagsdebut för IF Sundsvall/Timrå Hockey i allsvenskan. Säsongen 1994/1995 värvades han av Brynäs IF där han fick vara med att spela SM-final mot HV71. Dock så vann HV. Säsongen efter hamnade Brynäs i kvalserien och Modin fick då hjälpa Brynäs att hålla sig kvar i Elitserien. Senare säsongen 1996 fick han göra VM debut med Tre Kronor.
Säsongen 2004/2005 var det spelarstrej i NHL och Modin återvände då till Elitserien och Timrå.

Sin NHL karriär startade han i Toronto Maple Leafs säsongen 1996/1997. Efter tre säsonger i Toronto bytte han till Tampa Bay Lightning. I Tampa fick han en större roll. Och han var som sagt med och byggde upp det lag som kom att vinna Stanley Cup  säsongen 2003/2004. Efter 6 mycket bra säsonger i Tampa bytte han lag till Columbus Blue Jackets där han spelade dryga 4säsonger. Dock blev tiden i Columbus ganska misslyckad då han var drabbad av långa skadeperioder. Säsongen 2009/2010 avslutade han i Los Angeles Kings där det blev 20matcher. Och nu spelar han som sagt med Atlanta Trashers.

Modin är en mycket pålitlig målskytt. Efter säsongen 2009/2010 har han gjort 225mål och 452poäng på 858 grundseriematcher i NHL.
I NHL är han mest känd för sitt hårda slagskott.

1994 var han med och vann VM-silver med Små Kronorna.
Han har som sagt vunnit ett VM-guld med Tre Kronor, och dessutom spelat ytterligare tre VM-turneringar, och spelat i OS. Sammanlagt har det blivit 73 A-landskamper.

MERITER: 
 • 73 A-landskamper
 • 17 B-landskamper
 • 16 J-landskamper
 • JVM-silver 1994
 • VM-sexa 1996
 • VM-guld 1998
 • VM-sjua 2000
 • VM-brons 2001
 • NHL All-Star match 2001
 • Stanley Cup mästare 2004
 • World Cup femma 2004
 • All-Star laget,World Cup 2004
 • Poängetta i World Cup 2004
 • OS-Guld 2006
 • Trippelguldklubben 2006

    

Dagens Hunk

 
Eddie Läck!
Ung målvakt född 1988. Har kontrakt med NHL laget Vancouver Canucks, men spelar med AHL laget Manitoba Moose. Kommer helt klart att ta en plats i Vancouver. Fick väl sitt genombrott i Allvenska laget Leksand för några säsonger sen, testade sedan på spel i Elitserielaget Brynäs en säsong där han gjordet mycket bra!

Så freaking SNYGG!!!!
 
gggrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....;););)


Till eran glädje

Så är vi inte klara att åka än, så jag hinner med en Dagens Hunk och så får vi se om det blir något mer!:)

tyvärr

Jag drar utomlands ikväll, kommer hem nästa lördag kväll/natt, så nästa uppdatering blir nästa söndag! Så ni får spana in några egna hunkar nu så hörs vi då:) Ha det så bra, för det ska jag!;)

Hiss/Miss

 
Hissen går till AIK! Nederlagstippade. Dom skulle ligga där nere på kvalserieplats och bara etablera sig i Elitserien och hoppas på att klara kvalserien efter säsongen. All cred till AIK, men samtidiigt så har nog dom överpresterat och Djurgården, Modo, Brynäs, Timrå och Frölunda underpresterat. Allt Södertälje ligger där nere var kanske inte så oväntat. Hur länge och långt håller AIK?

 
Missen går till Timrå! Dom har inte bara underpresterat i spelet på planen. Två spelare, Mikko Jokela och Timo Pärssinen (Timrås bästa poänggörare hittills iår), blev natten mot söndag omhändertagna av polis och fick sitta i fyllecell mellan 00.30 (eller om det var 01.30) till 06.00. Mer om detta här: http://st.nu/sport/timraik/1.2477812--det-var-inte-nagot-allvarligt- , http://st.nu/sport/timraik/1.2479513-delade-meningar-om-fylleskandal-
Dom har även problem med att betala ut spelarnas pensionpengar. Dom ligger fyra månader efter med dessa betalningar. Mer om detta här: http://st.nu/sport/timraik/1.2482578-tik-har-problem-med-likviditeten

Dagens Hunk

 
Anders Nilsson!
Målvakt, född 1990, i Luleå! Har börjat säsongen riktigt bra. Frågan är nog när han sticker till NHL?

mmmmmmmmm;);;);)

Imorgon, promise!

Har inte varit hemma nånting idag. Inte haft tillgång till dator, tyvärr.. Nu måste jag sova så jag orkar mig upp imorgon.... Men vi hörs då med Dagens Hunk och troligtvis en Hiss/Miss;)

Kom igen nu!

I hopp om att det blir ännu fler läsare nu, framför allt när bloggandet blir bättre med bättre uppdatering, så ber jag NU ännu en gång om hjälp, förslag och idéer på hur bloggen kan förbättras? Mejla eller skriv i kommentar era förslag!! Mejl: hockeyhunkar@live.se kom igen nu!:)

Dagens Hunk

 
Sebastian Wännström!
Forward född 1991. Kommer ursprungligen från IK Huge, i Gävle, men började senare spela i Brynäs juniorlag. Förra säsongen gjorde han 57poäng (30mål 27assist) på 35matcher!!!! Han spelar även med småkronorna där han också är mycket framgångsrik! Efter förra säsongen fick han alags kontrakt med Brynäs där han nu spelar. Dock utlånad till Leksand i några få matcher. Tillbaka i Brynäs efter landslagsuppehållet.

Grrrrrrrrr, djuriskt snygg....;););))
 
nanananana.........

Dagens Hunk


Johan Sundström!
Född 1992, spelar som forward i elitserielaget Frölunda. 
Har spelat med småkronorna. Han har definitivt kapacitet att bli bland dom bättre spelarna! 

Riktigt sjuuuukt snygg!!!!! 

raauuuuuuuuuwrrr!!!!!!!!!!!! skulle man inte tacka nej till;););));));)

Information om..

Nicklas Bäckström!

Nicklas är född i Gävle 23november 1987. Han har Valbo AIF som moderklubb men det var under sina junior år i Brynäs organisation han slog igenom och fick redan som 18åring prova på spelet i a-laget. Han fortsatte dock i j20 laget och blev upplånad när a-laget behövde. Säsongen 06/07 fick han a-lags kontrakt. Bäckis har dessutom gjort ett antal matcher i både Småkronorna och Tre Kronor, och även där har han lyckats mycket bra!

Nu spelar Nicklas i NHL laget Washington Capitals, därhan verkligen är framgångsrik! Han tog direkt en plats i Washington och behövde aldrig ner och spela ifarmarligan AHL. Han gör nu sin tredje säsong i NHL.
Första säsongen gjorde han 14mål och 55assist =69poäng på 82matcher, andra säsongen blev det 22mål och 66assist =88poäng på82matcher, tredje säsogen 33mål och 68assist =101poäng på 82matcher vilket är mycketmycket bra, och det innebar även överlägsen seger i grundserienspoängliga! Iår har han på 13matcher hunnit med 4mål och 8assist =12poäng.

Säsongen 05/06 blev han utsedd till Elitseriens bästa rookie, och med sina 27poäng vann han den interna poängligan för Brynäs. Säsongen efter, 06/07, stod han för 40poäng (12mål 28assist) på 45 elitserimatcher, och i slutspelet blev det 6poäng (3mål 3assist) och han vann den totalt poängligan i Elitserien.

Han är en spelare som i framtiden kommer att vara otroligt nyttig för Sverige i stora mästerskap, men samtidigt för att puscha ungdomen. Han har inte fyllt 23år än och är en av NHLs kanske bästa forwards!
älskar bilder på vältränade killar som tränar;);)););;);))


Dagens Hunk

 
Johan Alcén!
Forward i Leksand född 3mars -88. Har tidigare spelat i Brynäs och Rögle men befinner sig just nu i Leksand där han börjat säsongen helt ok poängmässigt.

Ett leende och ögon som gör att man smälter;) M-M-mmmmm!!!!

FÖRLÅT!!!!!!!!!!

Jag är jätte lessen för den otroligt dåliga uppdateringen........ Men jag ska bättra mig!!! Det kommer uppdatering ikväll, sen ska jag försöka minst ett inlägg per dag i veckan! Men på lördag så kommer jag att åka bort i en vecka och kommer troligtvis inte ha tillgång till dator, så då blir det tyvärr ingen uppdatering på en vecka. Men annars så ska jag göra mitt allra bästa för att ge er minst 1inlägg/dag. Okej?

RSS 2.0