Missen

Får nog gå till Timrå IK.
-Kommer dom hålla sig kvar i elitserien eller åker dom ner till allsvenskan?
-Kommer dom klara den ekonomiska krisen?
-Varför presterar dom välbetalda, ruskigt skickliga spelare inte någonting för?
Ja Timrå, hur kunde det gå såhär långt? Runt 20 poäng upp till NÄST SISTA lag i tabellen, runt 20 miljoner fattas i kassan.
Under säsongen har Timrå sparkat sportchef, tränare och även gjort sig av med några spelare.
Timrå är ett krislag. Dom har varit klar för kvalserien ett tag nu.
Men hur kommer det gå där?
Kommer dom vara kvar i elitserien nästa säsong?


svar på kommentar:

Anonym om Okej:

Vad heter han längst upp till höger i headern? (han utan tröja ;)


SVAR: Han heter Eddie Läck! Ruskigt snygg, eller hur?:)

Dagens Hunk

Erik Josefsson!
Forward, född 1987, i elitserielaget Växjö Lakers! Erik har Gislaveds SK som moderklubb och spelade a-lags hockey i klubben från säsongen 03/04 - 07-08. Till en början i division 2, men sedan tog dom sig upp till division 1! Inför säsongen 08/09 gick han till Växjö som då spelade i allsvenskan. Men förra säsongen var han med och förde upp laget till elitserien, där dom är kvar!

OHHH YUMMIE!!!!;)

Okej

I mitten på denna vecka åker jag iväg, jag är borta drygt en vecka. Jag ska göra så många tidsinställda "Dagens Hunk" eller "Favorit i repris" inlägg som möjligt. Det kanske även blir några andra inlägg! Men det blir alltså ingen "Veckans Hunk" denna vecka eller nästa vecka.

Dessutom hade jag hoppats på mer än tre röster igår. Bättring?

Veckans Hunk v.8

Vecka 8's hunk blir Skellefteås Oscar Lindberg!! :)

Veckans Hunk v.8

Nu är det dags för er att rösta fram vecka 8's hunk! Denna vecka vill jag ha många röster!:)

Här är de nominerade:

1. Oscar Lindberg, SKELLFTEÅ AIK (Sundsvall Hockey)

2. Sebastian Collberg, FÖRLUNDA INDIANS

3. Emil Molin, BRYNÄS IF

4. Victor Berglind, BRYNÄS IF (Sundsvall Hockey)

5. Jonatan Prim, BORÅS HC (Gislaveds SK)

6. Joel Mustonen, SKELLEFTEÅ AIK (Västerås)

Dagens Hunk

Joel Mustonen!
Forward, född 1992, som tillhör elitserielaget Skellefteå AIK men är utlånad till allsvenska Västerås. Han har Tingsryd AIF som moderklubb men flyttade till Skellefteås förening säsongen 07/08, och sedan dess har det mest blivit spel i j18 och j20, men gjorde förra säsongen sina första a-lags matcher och i år har det blivit flera. Under sin tid i Skellefteå har han varit utlånad till finska laget Suomi U20, Timrå IK och nu Västerås. Joel är finsk, och han ahr spelat en del i finska U16, U18, U19 och U20 landslagen!

SÅÅÅÅ SNYGGG!!!!!

(tack för tipset!)

Dagens Hunk

Jonathan Prim!
Back, född 1992, som tillhör allsvenska Borås HC, men som är utlånad till division 1 laget Gislaveds SK. Han har spelat i Borås j18 och j20 och fick förra året spela några matcher med a-laget och även fortästta där i år, men är som sagt nu utlånad för mer speltid!

MMMMMM;);)

Dagens Hunk

Victor Berglind!
Back, född 1992, som tillhör elitserielaget Brynäs IF, men är utlånad till allsvenska Sundsvall Hockey för att få mycket speltid. Han har Arvika HC som moderklubb men flyttade till Brynäs inför säsongen 08/09 och har sedan dess spelat för klubbens j18 och j20 lag. Redan säsongen 09/10 blwv det några a-lags matcher vilket det även blev förra året samt i år. Men nu spelar han då för Sundsvall. Han har även spelat ganska flitigt med U16, U17, U18, U19 och U20 landslagen!

GALET SNYGG!!!!

Dagens Hunk

Emil Molin!
Forward, född 1993, i Brynäs IF j20. Emil har IK Sätra som moderklubb, men började spela U16 hockey i Brynäs säsongen 08/09, därefter har det blivit spel i j18 och j20. Men denna säsong har han spelat 28 matcher i Brynäs a-lag, gjort några poäng och kanske är han påväg att få sitt genombrott? Som dom flesta kanske vet (?) är han son till den förre Brynässpelaren Ove Molin! Jag tror mycket på Emil och får han bara mer istid i a-laget nästa säsong, så kommer det definitivt lossna!!

URSNYGG!!!!!!!

Dagens Hunk

Sebastian Collberg!
Forward, född 1994, i elitseritelaget Frölunda Indians! Sebastian har Mareistads BoIS som moderklubb, där han spelade i j20 laget redan som 15-åring. I år har han mestadels spelat i Frölundas a-lag men även några matcher med j20. Han har dessutom spelat med U16, U17, U18 och U20 landslagen. I vintras var med med när U20 vann VM-guld i Kanada!

Sebastian är en blivande stjärna!!!! Han är nästa för bra redan nu!

Dessutom är han sinnessjukt snygg!!!!!!!!!;);)

Dagens Hunk

Oscar Lindberg!
Forward, född 1991, som tillhör elitserielaget Skellefteå AIK, men är utlånad till allsvenska Sundsvall Hockey. Han har Skellefteå som moderklubb och har spelat j18 och j20 hockeyn där och tog steget upp till a-laget säsongen 09/10. Dessutom har han spelat med U17, U18, U19 och U20 landslagen!

Han är ju underbart gullig alltså!!!!!!

(tack för tipset)

Veckans Hunk v. 6

Linus Fröberg, Färjestads BK.
Roligt att ni röstar, en enda röst?!?!?!

Veckans Hunk

Har inte haft tillgång till att göra ett "vanligt" veckans hunk inlägg.
Så det får bli ett enklare!

Ni har fram till 20.00 att rösta, här är kandidaterna:

1. Max Friberg, TIMRÅ IK
2. Robin Gartner, MORA IK
3. Daniel Viksten, MORA IK
4. Linus Fröberg, FÄRJESTADS BK
5. Johan Forsberg, SKELLEFTEÅ AIK
6. Jimmie Ericsson, SKELLEFTEÅ AIK


Dagens Hunk

Jimmie Ericsson!
Forward, född 1980, i elitserielaget Skellefteå. Har HC Vita Hästen som moderklubb. Han har spelat någon match i Södertälje säsongen 98/99, efter det tre säsonger i Vita Hästen. Sedan har han spelat i Skellefteå förutom säsongen 05/06 då han var i Leksand. Dessutom spelar han en del i Landslaget!

M-M-MMMMMM!!!;););)

(tack för tipset)

Dagens Hunk

Johan Forsberg!
Forward, född 1985, i elitserielaget Skellefteå AIK. Han har Munksunds SSK som moderklubb och har tidiagre spelat i Piteå, Älvsby, Malmö och Björklöven. Då lite blandad junior som seniorhockey. Han kom till Skellefteå inför säsongen 09/10.

HUR SNYGG????

(tack för tipset)

Dagens Hunk

Linus Fröberg!
Forward, född 1993, som tillhör elitserielaget Färjestads BK. Han har Nor IK som moderklubb och spelade där till säsongen 09/10. Inför den säsongen flyttade han till Gävle för att gå hockeygymnasie där. Han blev där i två säsonger innan han valde att flytta tillbaka till Karlstad och spela för Färjestad. Där har han mest spelat i J20 men även någon match med a-laget, samt varit utlånad någon match till allsvenska Mora IK. Han har även spelat i U16, U17, U18 och U20 landslagen. Han gör en hel del poäng, och detta är en spelare jag tror mycket på!

Oerhört snygg iallafall!!!!!!!!:)

Dagens Hunk

Daniel Viksten!
Forward, född 1989, i allsvenska Mora IK. Daniel har Mora som sin moderklubb och har spelat sina juniorår i klubben också. Så hittills kan man säga att tillbringat hela sin hockeykarriär i Mora. Har har dessutom spelat några matcher med U20 landslaget för något år sedan.

MMMM;)

(tack för tipset)

Dagens Hunk

Robin Gartner!
Back, född 1988, i allsvenska Mora IK. Han har Nacka HK som moderklubb. Spelade J18 och J20 hockeyn i HV71s lag, och spelade även någon match med deras a-lag. Säsongen 07/08 gick han till allsvenska Oskarshamn där det blev två säsonger inna han gick till Mora där han fortfarande är kvar. Han gör inte så mycket mål, men desto fler framspelningar.

Riktigt galet snygg!!!!!!!

(tack för tipset)

Dagens Hunk

Max Friberg!
Forward, född 1992, i elitserialaget Timrå IK. Han kommer från division1 laget Skövde IK där han var framgångsrik i såväl junior- som seniorlag. Han har även spelat i U18, U19 och U20 landslagen, och var iår med när Sverige tog vm-guld i juniorvm. Där tillhörde han en av lagets absolut viktigaste och mest tongivande spelare med 9 mål på 6 matcher. I Timrå har det varit lite upp och ner med speltid för Friberg.
Max är en oerhört duktig forward, fortsätter han utvecklas och får chansen i rätt lag och med mycket istid så kommer han gå riktigtriktigt långt!!!

SÅÅÅÅ SÖÖÖÖT!!!!!

RSS 2.0