Veckans Hunk v.43

Återigen blev det en AIK spelare som ni har utsett till "Veckans Hunk", v.43, denna gång i form av David Lillieström-Karlsson! Oerhört snygg kille!!!!!


Bättre röstat denna vecka, ännu bättre nästa vecka?:)

svar på kommentar:

Alexandra om svar på kommentar::

Snyggaste hunken är lätt johan sundström! Döööör


SVAR: Är beredd att hålla med dig där, han är verkligen RUSKIGT SNYGG!!!!!!!!
Här har du länken till hans inlägg: http://hockeyhunkar.blogg.se/2010/november/dagens-hunk-1.html#comment

Veckans Hunk v. 43

Nu är det dags igen, nu ska NI utse "Veckans Hunk" vecka 43!
Precis som förra veckan så MÅSTE NI rösta, och jag hoppas att ni är ännu fler som röstar denna vecka!!!
För att rösta skriver ni antingen hunkens namn eller 1, 2, 3, 4, 5, 6.
Röstningen pågår fram till kl21.00 ungefär.

Här kommer dom nominerade:
1. Simon Bertilsson, BRYNÄS IF
2. Jon Knuts, LEKSANDS IF
3. Jesper Thörnberg, HV71
4. Martin Johansson, BRYNÄS IF
5. Erik Thorell, FÄRJESTADS BK
6. David Lillieström-Karlsson, AIK

svar på kommentar:

jenna om Dagens Hunk:

är alla "hunkar" svenska??

Äsch då....visa från hela världen!

 

SVAR: Hej Jenna. Nej, alla hunkar är inte svenska, men dom flesta är det. Det finns några utländska, bara det att dom är lite svårare att "hitta", det är liksom lättare att hålla koll på svenska lag och spelare och genom det hitta hunkar. Men jag ska absolut börja med flera utländska hunkar! Tack för din synpunkt:)


Dagens Hunk

David Lilliström-Karlsson!
Forward, född 1993, som tillhör elitserieklubben AIK! Han komme från Huddinge IK. Han spelade J16 och J18 hockey i Djurgården innan han bytte till AIK och spelade lite juniorhockey där innan han iår fått börja spela med a-laget! Han har dessutom spelat med U17 och U18 landslagen!

AUUUUCHH, såååå gullig!!!;) (tack för tipset!)

Dagens Hunk

Erik Thorell!
Back, född 1992, som spelar i elitserilaget Färjestad! Han är en egen produkt från Färjestad och har spelat i deras juniorlag, i division1 laget Skåre BKs a-lag och J20 lag och så var han även utlånad några matcher till allsvenska Sundsvall Hockey förra säsongen. Han har spelat i U16, U17, U18 och U19 landslagen!

MMMMMMMM!!!!

Dagens Hunk


Martin Johansson!
Forward, född 1987, som spelar i elitserielaget Brynäs IF. Han började spela i IF Lejonet och spelade i Malmös juniorlag. Sedan flyttade han till Färjestads juniorlag och hockeygymnasiet. Han spelade några matcher med division1 laget Skåre BK innan han kom tillbaka till Färjestad a-lag där det blev sparsamt med speltid och spelade även då några matcher med allsvenska Bofors. Sedan gick han till allsvenska Malmö, som lånade ut honom till konurenten Mora där han sen blev kvar i två säsonger. Inför denna säsong gick han då till Brynäs. Han har även spelat en del i U16, U17, U18, U19 och U20 landslagen!

SÅÅÅÅÅ HIMLA SÖÖT!!!!!

Dagens Hunk

Jesper Thörnberg!
Forward, född 1991, som spelar i elitserielaget HV71. Han började spela i HC Dalen, men flyttade senare till HV71s organisation och deras juniorlag. Förra säsongen spelade hanbåde med a-laget och J20 laget, samma sak iår, men han får mer och mer förtroende i a-laget. Han har även spelat i U19 och U20 landslaget.
Han är lillebror till den kanske lite mer kända Martin Thörnberg.

DÅLIGT SNYGG ELLER????;)

Dagens Hunk

Jon Knuts!
Forward, född 1991, som spelar i allsvenska laget Leksand. Han kommer från Malung men gick sedan till Leksand juniorlag. Han blev utlånad till Borlänge HC i division 1 några matcher, kom sen tillbaka till Leksand och spelade mest i a-laget. Han har även spelat några matcher med U19 och U20 landslaget!

Ojojoj, sååååå snygg!!!!!

Favorit i repris

En hunk som verkligen bör visas igen, det är helt klart David Rundblad!!!!! DJURISKT SNYGG KILLE!!!!!!
Han har dessutom nu etablerat sig i NHL-laget Ottawa Senators, hur grym är han inte?

Här är länken till hans inlägg:
http://hockeyhunkar.blogg.se/2010/october/

döööör lite granna jag!!!!!

Dagens Hunk

Simon Bertilsson!
Back, född 1991, som tillhör elitserielaget Brynäs IF.  Han kommer från Karlskoga, gick till Bofors juniorlag en säsong innan han flyttade till Brynäs för att gå hockeygymnasiet och sedan blev han kvar i klubbens a-lag. Han har spelat en hel del i U16, U17, U18 och U20 landslagen. Simon har en ganska tuff spelstil, och har absolut kapacitet att blir oerhört bra!!

SÅ J*VLA SNYGGG!!!!!! Gillar dom mörka, nästan lite elaka, ögonen, så snyggt!!!;)

svar på kommentar:

Anonym om Dagens Hunk:
Vore lite intressant att veta lite mer om dig som skriver denna fantastiska blogg! Vem som är din personliga favorit av alla hunkar i NHL och elitserien, vilket lag du hejar på i ES/kvalserien/allsvenskan, ungefärlig ålder på dig, hur många läsare du har om dagen osv.
Tack för en bra blogg!
SVAR: Får börja med att säga tack för dina fina ord, riktigt kul att höra!:)
Oj, det finns riktigt många hunkar i hockeyvärlden, väldigt svårt att välja en.. Men Johannes Salmonsson i AIK, Marcus Krüger i Chicago, Sebastian Wännström i Brynäs, Taylor Hall i Edmonton och även Johan Sundström i Frölunda ligger väldigt högt upp!
Jag vill inte avslöja för mycket om mig själv vad gäller lag osv. än, eftersom jag vill vara anonym iallafall ett tag till, men kanske senare! Jag är mitt i tonåren vad gäller ålder.
Jag startade bloggen för ungefär ett år sedan, och när jag var som flitigast att blogga då så låg väl besökarantalet på ungefär 40unika/dag. Men eftersom så trappades bloggningen ner och under sommaren så var den helt nere, och trots det så hade jag runt 10unika/dag (TACK TILL ER!!!). Jag bestämde mig för att ta upp bloggningen igen eftersom jag tycker att den här bloggen är en rolig grej, och nu ökar besökarantalet hela tiden, som mest har det varit strax under 60unika/dag, och jag hoppas verkligen att det fortsätter att öka, det skulle vara sååå himla roligt om bloggen kunde bli någolunda stor och "känd". Så ni får mer än gärna hjälpa till att sprida bloggen!
Hoppas du fick svar på dina frågor!:)

Veckans Hunk v. 42

AIKs Daniel Bång blev vecka 42s "Veckans Hunk"! Riktigtriktigt snygg enligt mig, helt sjukt!!!

Hoppas på lite flera röster till nästan vecka, men helt okej start:)

Veckans Hunk

Nu är det dags för er att rösta på dennas veckas (v. 42) hunk! Det krävs att ni röstar mycket nu för att detta ska funka!!!!
Kommentera anting med namnet på Hunken eller 1, 2, 3, 4, 5, 6.
Vinnaren kommer att publiceras någon gång efter klockan 21.00 på söndag kväll! 

Här kommer dom nominerade:
1. Jakob Silfverberg, Brynäs IF
2. Daniel Bång, AIK
3. Anton Forsberg, MoDo
4. Alexander Sahlin, Leksand/Borlänge
5. Mario Kempe, Djurgården
6. Patrik Nemeth, AIK

Dagens Hunk

Patrik Nemeth!
Back, född 1992, som spelar i elitserielaget AIK. Han har tidigare spelat i Hammarbys J18 lag, men flyttade senare till AIK juniorlag, och fick redan säsongen 2008/2009 kliva upp några matcher i a-laget. Han har spelat mycket i U17, U18, U19 och U20 landslagen. Och just nu tillhör han NHL laget Dallas Stars (som draftade honom 2010) men dom har lånat ut honom till AIK.

RIKTIGT SNYGG!!!!!!! (tack för tipset)

svar på kommentar:

Anonym om Dagens Hunk:
Du måste ha David Rundblad som dagens hunk! Han är enligt mig den snyggaste hockeyspelaren genom tiderna. Har sett han irl och blev seriöst snyggstruck! Leende to die for
Anonym om Dagens Hunk:
Du måste ha David Rundblad som dagens hunk! Han är enligt mig den snyggaste hockeyspelaren genom tiderna. Har sett han irl och blev seriöst snyggstruck! Leende to die for
SVAR:
David Rundblad var faktiskt en av dom första som jag la upp som "Dagens Hunk". Men jag kan självklart köra honom som en "Favorit i repris", fixar det i veckan.
Här är länken till hans inlägg:
http://hockeyhunkar.blogg.se/2010/october/dagens-hunk-6.html#comment

Dagens Hunk

Mario Kempe!
Forward, född 1988, som spelar i elitserielaget Djurgården. Han kommer från Kramfors och har tidigare spelat i MoDos juniorlag. Sedan var han över och spelar juniorhockey på andra sidan Atlanten i två säsonger i ligan QMJHL. Sedan kom han tillbaka till Sverige och Rögle (som då spelade i elitserien) och även deras juniorlag. Han hann även spela några matcher i allsvenska Mora och några matcher i AHL laget Philadelphia Phantoms innan han kom tillbaka till Rögle. Inför förra säsongen gick han till Djurgården där han är kvar. Han har även spelat i U18 och U20 landslaget.

ÅH SÅ SNYGG!!!!!!!!

Dagens Hunk

Alexander Sahlin!
Målvakt, född 1991, som tillhör det allsvenska laget Leksand, (om jag nu har fattat allt rätt..). Han kommer iallafall från Brynäs organisation där han spelade i J18 och J20, inför säsongen 2010/2011 flyttade han till Leksands J20 lag. Just nu vet jag inte riktigt vilka han har kontrakt med (J20 eller a-laget), men han är iallafall utlånad till division1 laget Borlänge!

RIKTIGT SNYGG ÄR HAN!!!!!!!!

Dagens Hunk

Anton Forsberg!
Målvakt, född 1992, i elitserielaget MoDo. Anton kommer från AIK Härnösand, men flyttade till Örnsköldsvik och MoDos juniorlag inför säsongen 2008/2009, troligtvis för att gå hockeygymnasie. Han har nu spelat i MoDos juniorlag under tre år, och har iår även börjat spela med a-laget.

SÅÅÅÅ SÖT!!!!!!!:D

Dagens Hunk

Daniel Bång!
Forward, född 1987, som spelar i elitserielaget AIK. Han har sen säsongen 2004/2005 tillhört AIKs organisation, då J18 och J20 lagen, men började redan säsongen 2005/2006 spela en del i a-laget. Han är viktig för sitt lag och gör en del poäng/säsong. Förra säsongen spelade han även en match med a-laget!

ENOMRT SNYGG!!!!!!!!

Dagens Hunk

Jakob Silfverberg!
Forward, född 1990, som spelar i elitserielaget Brynäs. Han tillhör NHL-laget Ottawa Senators, men valde själv att bli utlånad till Brynäs ytterligare en säsong och utvecklas. Han är en Brynäs-produkt rakt igenom, och har spelat i deras ungdoms- och juniorlag. Han har spelat i U17, U18, U19 och U20 landslaget och även i stora landslaget Tre Kronor.

Han är riktigtriktigt snygg, eller vad säger ni?;)

Dagens Hunk

Robin Olsson!
Back, född 1989, som spelar i det allsvenskalaget Örebro. Kommer ursprungligen från Luleå där han har spelat juniorhockey och sedan även fick kliva upp till a-laget. Säsongen 2009/2010 blev han utlånad till Örebro och där blev han kvar! Han har även spelat u U18, U19 och U20 landslagen.
Riktigt snygg!!!!!! KOLLA BLICKEN;);)

låter detta bra?

Tänkte att vi varje veckas slut, dvs på söndagar, så utser vi "Veckans Hunk". Eller NI utser.
Jag gör ett nytt inlägg med bilder på hunkarna från veckan som gått och NI röstar. MEN, för att detta ska funka så MÅSTE ni rösta, okej?
Sen, vid varje månads slut så utser NI "Månadens Hunk", då gör jag ett inlägg med bilder på hunkarna som blivit utsedda till "Veckans Hunk" och så röstar NI på dom fyra.
Låter detta bra? Är ni med på detta genom att rösta? För annars så funkar ju inte detta.
Detta sker med start nästa vecka!!!

Dagens Hunk

Mattias Bäckman!
Back, född 1992, som spelar i elitserielaget Linköping. Hans moderklubb är Linköping, och alltså en egen produkt från klubben. Han har då tidigare spelat i Linköpings juniorlag, och var även utlånad en sväng till Mjölby Hockey förra året. Han har även spelat i U18 och U19 landslagen.
OOOOMMMMGGGGGG, HUR SNYGG??????????? HELT GAAALET!!!!!!

Dagens Hunk

Johan Gustafsson!
Målvakt, född 1992, som spelar i elitserielaget Luleå. Han kommer från Köping och har spelat i Arboga, Köping, Färjestad (både juniorlag och några matcher i alaget), Skåre, Västerås (både juniorlag och alag) och nu i Luleå. Han har även spelat en del i juniorlandslagen, U16, U17, U18, U19 och U20 och så har han även gjort en match i stora Tre Kronor!!!
ÅHHHH, SÅÅ SÖT!!!!!!! (tack för tipset)

Favorit i repris

Johan Sundström! HELT SINNESSJUKT SNYGG!!!!!!!!
Här är länkrn till hela "Dagens Hunk"-inlägget om honom: http://hockeyhunkar.blogg.se/2010/november/dagens-hunk-1.html#comment

Favorit i repris

En ny kategori: Favorit i repris.
Här kommer jag lägga upp några av "Dagens Hunk"ar i repris, dvs några av min absoluta favorithunkar!

Dagens Hunk

Joakim Hillding!
Center, född 1988, som spelar i elitserielaget Färjestad! Han kommer ursrpungligen från Rögle, och har även spelat i HV71, det norska laget Stjernen, Tingsryd och senast i Växjö, men nu alltså i Färjestad.
MMMMMMM, sååååå gullig!!!!:D (tack för tipset)

RSS 2.0